Curses

Published on setembre 18th, 2016 | by Les Guineus

Fotografies de la 6a Transenyera – Cursa de la diada 2016

Us pengem els enllaços als àlbums de fotografies publicats al nostre facebook. Gràcies a tots els fotògrafs!!!

Gràcies a Fotoestudi Camparola, aquí teniu un collage amb els podis i les primeres classificacions de la 6a Transenyera – Cursa de la Diada 2016. Enhorabona als guanyadors i molt especialment a tots els participants que vàreu atrevir-vos a córrer la Transenyera; perquè com ja sabeu a Castellbell i el Vilar, “Resistir és guanyar”!

 

 

Des del turó de les Casetes, un dels 5 cims de la Transenyera, varem poder gaudir d’unes vistes excepcionals de Casstellbell i el Vilar i de Montserrat. Gràcies a l’amic Marcel’li Puigdellivol Prat, en aquest àlbum podreu veure-us suant la cansalada amb aquest teló de fons únic. Gràcies per immortalitzar els nostres corredors amb aquestes magnífiques fotos, Marcel·lí!

 

 

Des de la plaça de Lluís Companys del barri del Burés, varem poder viure la tensió de la sortida i l’emoció de l’arribada de la Transenyera. Enhorabona als guanyadors i, molt especialment, a tots els participants perquè el més important és que, per nosaltres, “Resistir és guanyar”! Gràcies, Fotoestudicamparola Camparola, per ser-hi i immortalitzar les escenes més emotives de la 6a Transenyera!

 

 

La Transenyera és l’única cursa on pots córrer amb les millors vistes de Castellbell i el Vilar i de Montserrat. Cap més prova esportiva t’ofereix aquests paisatges i que en puguis ser espectador i protagonista. En aquest àlbum en tens les proves! Si has participat a la Cursa de la Diada 2016, busca’t en aquestes fotos i gaudeix del preciós àlbum amb el qual ens ha obsequiat el company Pedro Tudela! Gràcies i fins l’any vinent!

 

 

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑