Curses

Published on setembre 18th, 2016 | by Les Guineus

Fotografies de la 6a Transenyera – Cursa de la diada 2016

Us pengem els enllaços als àlbums de fotografies publicats al nostre facebook. Gràcies a tots els fotògrafs!!!

Gràcies a Fotoestudi Camparola, aquí teniu un collage amb els podis i les primeres classificacions de la 6a Transenyera – Cursa de la Diada 2016. Enhorabona als guanyadors i molt especialment a tots els participants que vàreu atrevir-vos a córrer la Transenyera; perquè com ja sabeu a Castellbell i el Vilar, “Resistir és guanyar”!

 

https://www.facebook.com/transenyera/photos/?tab=album&album_id=1332429733436504

 

Des del turó de les Casetes, un dels 5 cims de la Transenyera, varem poder gaudir d’unes vistes excepcionals de Casstellbell i el Vilar i de Montserrat. Gràcies a l’amic Marcel’li Puigdellivol Prat, en aquest àlbum podreu veure-us suant la cansalada amb aquest teló de fons únic. Gràcies per immortalitzar els nostres corredors amb aquestes magnífiques fotos, Marcel·lí!

 

https://www.facebook.com/transenyera/photos/?tab=album&album_id=1330322120313932

 

Des de la plaça de Lluís Companys del barri del Burés, varem poder viure la tensió de la sortida i l’emoció de l’arribada de la Transenyera. Enhorabona als guanyadors i, molt especialment, a tots els participants perquè el més important és que, per nosaltres, “Resistir és guanyar”! Gràcies, Fotoestudicamparola Camparola, per ser-hi i immortalitzar les escenes més emotives de la 6a Transenyera!

 

https://www.facebook.com/transenyera/photos/?tab=album&album_id=1335424233137054

 

La Transenyera és l’única cursa on pots córrer amb les millors vistes de Castellbell i el Vilar i de Montserrat. Cap més prova esportiva t’ofereix aquests paisatges i que en puguis ser espectador i protagonista. En aquest àlbum en tens les proves! Si has participat a la Cursa de la Diada 2016, busca’t en aquestes fotos i gaudeix del preciós àlbum amb el qual ens ha obsequiat el company Pedro Tudela! Gràcies i fins l’any vinent!

 

https://www.facebook.com/transenyera/photos/?tab=album&album_id=1345151545497656

 

Tags: ,


About the AuthorBack to Top ↑